Salata de fasole galbena cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole galbena (pastai)
  • 1/2 legatura marar
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru maioneza:
  • un ou
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare


O salata usor de preparat si plina de savoare.

Curatam pastaile de fasole si le spalam.Intr-o oala punem apa si un praf de sare si cand incepe sa fiarba, punem pastaile. Dupa ce s-au fiert, scurgem apa si le punem intr-o strecuratoare la scurs si le lasam sa se raceasca. Cand se racesc le taiem bucatele mici, adaugam peste ele usturoiul pisat si sare dupa gust.
Maioneza: Punem oul si un praf de sare in vasul blenderului. Mixam cateva secunde si incepem sa adaugam uleiul, incetul cu incetul. La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust.
Amestecam pastaile de fasole cu maioneza, adaugam mararul tocat , piper macinat si sare, daca mai este nevoie.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.