Rulada Cu Cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -300g cascaval dat pe razatoarea mica
  • -250 g unt(200 s ebaga in cascaval iar 50 se amesteca cu pateul)
  • -condimente
  • -muraturi(gogosar, castrevete)
  • -2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.

Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.

Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.