Pizza Rulou

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • faina
  • lapte
  • drojdie
  • zahar
  • ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • sos de rosii picant
  • cuperci proaspete taiate felii
  • piept de pui facut la gratar si taiat cubulete
  • rondele de ardei gras rosu si galben
  • cas razuit
  • un ou batut

Mod de preparare

Pentru prepararea acestor rulouri am folosit un aluat dospit obisnuit realizat din: faina, lapte, drojdie, zahar, ulei, sare pe care l-am lasat la dospit cateva minute. Dupa ce a crescut un pic am intins o foaie dreptunghiulara groasa de 0, 5 cm iar pe aceasta foaie am asezat urmatoarele: sos de rosii picant, ciuperci proaspete taiate felii, piept de pui facut la gratar si taiat cubulete, rondele de ardei gras rosu si galben, cas razuit si un ou batut.

Am rulat foaia iar ruloul rezultat l-am taiat in parti egale pe care le-am asezat intr-o tava (tapetata cu hartie de copt) cu partea taiata in sus. Am mai presarat un pic de cas razuit si am dat la cuptor pana ce s-au copt bine.
Se servesc cu sos de rosii pikant sau dulce

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...