Pate de casa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ficat de porc;
  • 100 g unt;
  • 1 lingura de ulei;
  • Galbenusul de la 1 ou fiert;
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe ficatul de porc in apa fara sare si se lasa la racit. Se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga galbenusul fiert, untul, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...