Pasta de Peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600-700 g cartofi
  • 2-3 oua
  • 500 ml ulei
  • o conserva de peste in ulei
  • o ceapa potrivita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se paseaza cat sunt inca fierbinti.
Se face maioneza din oua si ulei, se adauga mustar si zeama de lamaie, astfel incat sa fie putin condimentata.
Se marunteste pestele din conserva si se da ceapa pe razatoarea cea mica.
Se amesteca bine piureul, maioneza, pestele si ceapa si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste rece.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...