Oua Umplute, Legate cu Castraveti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua, fierte tari
  • -100 g pastramia porc
  • -1 lingura maioneza, light
  • -2 castraveti murati
  • -1 ceapa mica
  • -1 lingura mustar de Dijon
  • -1 lingura boia dulce
  • -1 castravete proaspat, in folie
  • -1 salata verde
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron.

Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile.
Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume.

Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie.
Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii.

Ornati platoul dupa inspiratie.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.