Oua Umplute, Legate cu Castraveti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua, fierte tari
  • -100 g pastramia porc
  • -1 lingura maioneza, light
  • -2 castraveti murati
  • -1 ceapa mica
  • -1 lingura mustar de Dijon
  • -1 lingura boia dulce
  • -1 castravete proaspat, in folie
  • -1 salata verde
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron.

Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile.
Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume.

Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie.
Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii.

Ornati platoul dupa inspiratie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata si migdale

Rapide si delicioase!

Briose cu ciocolata si migdale
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj