Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile si se trec prin sita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Se adauga ficatul ce a fost taiat bucati, oparit bine si scurs. Se acopera vasul cu un capac si se tine pe foc, pana ce ficatul este gata. Se lasa sa se raceasca, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa, se amesteca cu galbenusurile si se potriveste gustul cu piper si sare. Se umplu jumatatile de ou cu acesta compozitie si se presara pe deasupra cu putina verdeata tocata marunt.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure