Se fierb ouale 5-8 minute si se racesc in apa gheata. Se decojesc si se taie in jumatate. Se scoate galbenusul si se pune separat intr-un castorn cu pateul si 50 gr de maioneza (eu fac maioneza de casa dar e buna si de cumparat) si se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca cu mixerul pana se face ca o pasta.
Intr-un alt castron amestecam smantana si maioneza ramasa si o punem pe platou dupa care umplem ouale cu pasta de pate. Le aranjam frumos pe platoul cu smantana, pana terminam pasta de pate. La sfarsit le decoram cu ardei rosii si patrunjel.
Pofta mare !!!
Se pot servi cu salata de ciuperci, vinete si (sau) chiftelute de porc!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.