Incalziti o tigaie si frigeti pastrama de porc timp de 4-5 minute la foc mediu. Puneti-o deoparte.
Intr-un vas mai mare sotati cartofii in cele 2 linguri de ulei timp de 10-12 minute sau pana cand sunt aproape facuti. Adaugati ceapa, ardeiul si usturoiul. Continuati sa sotati pana cand ceapa este moale si cartofii sunt patrunsi (dureaza aproximativ 5-10 minute).
Intr-un castron puneti laptele, ouale batute si albusurile.
Puneti carnea peste legume si turnati si amestecul de oua cu lapte. Prajiti la foc mediu, ridicand din cand in cand din compozitie pentru a permite amestecului de oua sa patrunda dedesubt. Acoperiti si dati focul mai mic. Tineti pe foc pana cand ouale s-au coagulat. Adaugati branza si acoperiti pana cand se topeste.
Adaugati sare si piper, si eventual patrunjelul proaspat.
Valori nutritionale pentru o portie:
~420 calorii
~23 g grasimi
~26 grame proteine
~27 grame carbohidrati
~371 mg cholesterol
~900 mg sodium
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti