Muffins Unguresc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aproximativ 12 bucati
  • -100 g faina
  • -150 g faina de malai
  • -150 g carnati picanti
  • -1/2 ardei verde
  • -1/2 ardei rosu
  • -2-4 catei de usturoi
  • -1 ceapa mica (sau 1 legatura ceapa verde)
  • -50 g cascaval Emmentaler
  • -250 g smantana
  • -80 ml ulei
  • -1 ou
  • -3 lingurite praf de copt
  • -boia
  • -sare

Mod de preparare

Preancalziti cuptorul la 180 grade.

Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina.

Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea.

Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina. , ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati.

Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras.

Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...