Ouale se fierb 8 minute, se racoresc in apa rece, se curata de coaja si se taie rondele. Cozile de langusta si feliile de salam se rumenesc in unt.
Se adauga ardeii iuti, arpagicul si patrunjelul tocate marunt, rondelele de ou, smantana si mustarul, se amesteca si se aranjeaza intr-un vas de Jena in asa fel, incat sa arate cat mai colorat si mai apetisant.
Se acopera cu felii de cascaval si varfuri de cutit de unt. Se da la cuptor pana ce cascavalul se topeste si formeaza o crusta maronie.
Se serveste din vasul in care s-a pregatit cu un vin alb sec. Este un excelent preparat pentru St. Valentine's Day.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.