Se pun la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata, spala si toaca foarte marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carntea si maruntaiele se toaca si ea la masina de tocat sau robot apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, condimentele si sare dupa gust. Se tapeteaza tava cu ulei si pesmet se pune 1/2 din compozitie se pun ouale fierte intregi si se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min apoi se scoate se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste
Se lasa sa se raceasca apoi se scoate din tava se taie feli si se serveste alaturi de rosii, branzeturi, masline etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.