Drob de Pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pg ficatei de pui
  • 1 pg inimi si pipote de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 leg ceapa verde
  • 1leg patrunjel
  • 1 leg marar
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • amestec condimente drob
  • pesmet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata, spala si toaca foarte marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carntea si maruntaiele se toaca si ea la masina de tocat sau robot apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, condimentele si sare dupa gust. Se tapeteaza tava cu ulei si pesmet se pune 1/2 din compozitie se pun ouale fierte intregi si se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min apoi se scoate se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste
Se lasa sa se raceasca apoi se scoate din tava se taie feli si se serveste alaturi de rosii, branzeturi, masline etc.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...