Crochete de Pui cu Cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 300 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr pesmet din fulgi de porumb
  • sare
  • putina faina

Mod de preparare

Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata.

Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval.

Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, insotite de o salata dupa preferinte sau cu o garnitura.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.