Crochete de Pui cu Cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 300 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr pesmet din fulgi de porumb
  • sare
  • putina faina

Mod de preparare

Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata.

Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval.

Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, insotite de o salata dupa preferinte sau cu o garnitura.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.