Crochete de Pui cu Cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 300 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr pesmet din fulgi de porumb
  • sare
  • putina faina

Mod de preparare

Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata.

Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval.

Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, insotite de o salata dupa preferinte sau cu o garnitura.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Smoothie multicereale și fructe

   Cred că-ncepe să-mi placă mult de tot ideea de băutură și mâncare 2 în1. Mai ales că nu e...

Smoothie multicereale și fructe
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj