Desfaceti conopida in buchetele si puneti-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare
Scurgeti apoi conopida, clatiti-o cu apa rece si lasati-o la scurs intr-o sita
Taiati conopida cubulete sau zdrobiti-o intr-un robot in bucatele mici (atentie sa nu o faceti piure!)
Amestecati intr-un bol incapator conopida taiata cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugati ouale, mararul, semintele de pin si pesmetul
Condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati nucsoara si omogenizati bine compozitia
Formati crochetele si asezati-le intr-o tava pe hartie de copt
Coaceti crochetele la 180 de grade pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra
Lasati-le la putin la racit si serviti alaturi de un sos cu iaurt si usturoi
Retete de suflet
Aperitiv rasucite cu crema de branza si pestoEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj