se face o foaie de clatita, separat se pregateste compozitia pentru clatita: 40gr branza ricota, marar , piper, putina sare.
Se intinde compozitia pe foaie apoi se pune somomonul taiat bastonase sau cubulete si se ruleaza.
Se lasa putin la rece sa se poata taia. Se taie in cinci sau sase bucati mai lungi si se aseaza in forma evantai pe farfurie, iar deasupara se pune un sos de smantana la care adaugam lamaie, piper
Sosul se pune doar pe jumatatea evantaiului de clatite sa se vada somonul, iar ca decor o frunza de marar si o felie de lamaie.
Pofta buna!
este un aperitiv care se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.