Chiftelute la cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de porc
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • un ou
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina pttavalit chiftelele

Mod de preparare

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.


Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul pisat, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina ,le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare. Dupa cca 30 min.intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte Le servim ca atare sau cu diferite garnituri. Sunt bune si calde si reci.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura ciocolatoasa cu dulceata de zmeura

Am prestat si eu o ciocolatoasa din asta cu ce aveam prin casa.

Prajitura ciocolatoasa cu dulceata de zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj