Chec Aperitiv cu Ceapa Verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 4 oua
  • - 100 g sunca presata
  • - 8 fire ceapa verde
  • - 200 g cascaval
  • - 140 g iaurt
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 7 linguri faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - 6 linguri ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se taie si se caleste in 2 linguri de ulei, din cele 6 linguri necesare, timp de 5-6 minute.

Sunca se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoarea mare, ardelul se taie bucatele.

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cascavalul, iaurtul, sunca si ceapa calita. Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se adauga sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.

Compozitia obtinuta se amesteca cu albusurile batute spuma.

Compozitia finala sa toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins in prealabil, la 150 de grade, timp de 50-60 de minute.

Cand este gata, se lasa sa se raceasca apoi se feliaza.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

:)) Stiu ca s-a terminat concursul cu sandvisurile si recunosc ca a fost facut initial pentru concurs...dar mai apoi m-am...

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj