Aperitiv cu Seminte

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • -o canita (de cafea) de ulei de masline
  • -o canita de apa sau apa minerala
  • -faina cat cuprinde
  • -drojdie cat o aluna
  • umplutura:
  • -o cutie ciuperci taiate (sau ton) si incalzite cu 4 catei de usturoi
  • -o cutie masline verzi taiate
  • -Ardei copt (rosu)
  • -200 ml smantana vegetala (e la fel de bun aperitivul si fara)
  • -4 oua

Mod de preparare

Va propun un aperitiv rapid, care ma scoate din impas de multe ori

Blatul
Se framanta si se intinde in tava (si pe marginile tavii putin). Nu necesita dospire, dar am experimentat ca daca las aluatul in tava 15-20 minute, blatul iese mai pufos si nu risc sa ramana necopt la mijloc.

Pentru umplutura, se amesteca toate ingredientele si se toarna peste blat. Deasupra se presara cu seminte (de care vreti) si se da la cuptor (in, pin, floarea-soarelui etc.) la 200 grade.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu sos de mustar si miere

O bucata buna de somon fript, cativa cartofi aurii si putin sos de mustar turnat peste ele, iata o masa delicioasa pentru mine.

Somon cu sos de mustar si miere
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj