Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne

Rasolul de porc este pregătit cu atenție pentru a avea o textură fragedă. Carnea este moale și se desface ușor în bucăți moi și suculente, datorită procesului de gătire îndelungat și controlat la cuptor.

Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne
Foto 1/5
Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne
Foto 2/5
Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne
Foto 3/5
Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne
Foto 4/5
Rasol de porc la cuptor - cea mai suculenta carne
Foto 5/5
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate