Tocanita cu gogosari copti-reteta de post

Postat pe: 29-11-2017
(0)

Ingrediente

300 gr ceapa rosie
1 kg rosii
2 kg gogosari copti si curatati de pielite
1 lingurita sare
4 linguri ulei
foi de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii

Se curata ceapa, se toaca si se pune intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand ceapa s-a patruns bine, se adauga rosiile tocate, sare dupa gust, foi de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit, pana cand rosiile se transforma intr-un sos absolut delicios; se adauga gogosarii copti, taiati felii si se lasa la foc mic sa se patrunda, sa se intrepatrunda gusturile si sa mai scada nitel surplusul de lichid, dupa care se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda, este gustoasa si ca mancare rece si este plina de vitamine.

Sa aveti pofta si la pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu gogosari copti- de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu gogosari copti-reteta de post