Sosul Galben pentru Gratar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 1 portie:
  • 150 g mustar cu hrean
  • 200g smantana
  • 1 praf de chili
  • 1 praf condimante pentru gratar
  • o lingurita praf cimbru
  • 50g bere
  • 25 g cola
  • o crenguta floare busuioc

Mod de preparare

Busuiocul cu cimbru se amesteca cu berea si cola se lasa la macerat 10 min. Hreanul smantana si condimentele se amesteca pana rezulta o pasta omogena, se strecoara infuzia de busuioc cu cimbru peste amestec si se mixeaza pana devine unitare, .
Acest sos se preteaza atat la vanat, carne rosi, alba sau peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)