Incalziti uleiul de masline, intr-o cratita cu fundul gros, adaugati si topiti untul, apoi caliti faina pana se aureste, amestecand continuu.
Inglobati mustarul tip Dijon, berea si lasati la foc mic inca 2- 3 min, amestecand (daca doriti sa nu se simta prea tare aroma de bere, lasati amestecul pe foc timp mai mult).
Corectati aciditatea dupa gust si dorinta, punand otet, zahar sau miere, iar prin adaugarea de seminte de mustar (albe sau negre ori in amestec), dati sosului o nota aparte.
Condimentati cu sare si piper.
Acompaniaza bine rasolul de vita, gratarul de porc sau vita, carnatii la gratar, crenvustii fierti, etc.
Vezi - Prepararea mustarului tip Dijon in casa
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTurtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapidaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii