Se curata usturoiul, se piseaza, apoi se pune intr-un bol mic si se freaca cu sare si o lingurita de otet din mere si miere, pana devine o pasta.
Se pune treptat ulei amestecand in continu, ca la maioneza, se pune in functie de cantitatea dorita de maioneza.
Optional se poate adauga la sfarsit mustar sau smantana, in functie de preferinte.
Se serveste la cartofi pai, pulpe de pui prajite, etc.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii