Maioneza de usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana de usturoi, otet, sare, ulei
  • optional: mustar,smantana

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, apoi se pune intr-un bol mic si se freaca cu sare si o lingurita de otet din mere si miere, pana devine o pasta.

Se pune treptat ulei amestecand in continu, ca la maioneza, se pune in functie de cantitatea dorita de maioneza.
Optional se poate adauga la sfarsit mustar sau smantana, in functie de preferinte.
Se serveste la cartofi pai, pulpe de pui prajite, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc