Ingrediente

2 vinete potrivite
4 rosii potrivite
usturoi (dupa gust)
1 fir busuioc
oregano
ulei (de masline sau nu)
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Vinetele se taie rondele si se lasa cu sare sa se scurga aprox 30 min. Se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei pe o parte si pe alta apoi se scot pe un servet sa se absoarba uleiul.

Rosiile se decojesc, se taie cubulete se amesteca cu usturoiul pisat cu busuiocul maruntit si cu un pic de ulei.

Intr-un castron de servit mare sau in castroane individuale se pune cate un strat de vinete un strat de rosii.
Se serveste cu smantana sau cu cascaval ras. Pentru post se poate servi ca atare. (Eu prefer sa le fac in castronase individual - e mai usor de servit).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete cu Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

flodo04
•  07.09.2009 13:53:08

Multumesc , eu am facut-o repede intr-o seara cadn nu stiam ce sa fac si nu aveam prea multe prin frigider.

lucia_bp
•  04.09.2009 17:21:02

Foarte buna si gustoasa !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete cu Rosii