Sarmale de Post cu Ciuperci (II)

Postat pe: 06-12-2010
(0)

Ingrediente

10-15 foi de varza dulce sau murata
o cana de orez fiert
05 kg ciuperci tocate marunt
un sfert de ceapa tocata marunt
3 linguri de bulion
o lingura condimente de sarmale
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei dupa care se adauga o lingura de bulion. Se pun intr-un castron orezul, apoi se adauga ceapa cu ciupercile si restul ingredientelor (condimentele, sarea si piperul).

Putem opari un pic foile de varza sa fiarba mai repede. Se impacheteaza umplutura, se acopera cu apa si 2 linguri de bulion, se lasa pe aragaz sa clocoteasca, apoi la cuptor pana e varza moale.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sarmale de Post cu Ciuperci (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sarmale de Post cu Ciuperci (II)