Sarmale de Post cu Ciuperci (II)

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10-15 foi de varza dulce sau murata
  • - o cana de orez fiert
  • - 05 kg ciuperci tocate marunt
  • - un sfert de ceapa tocata marunt
  • - 3 linguri de bulion
  • - o lingura condimente de sarmale
  • - sare, piper

Mod de preparare

Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei dupa care se adauga o lingura de bulion. Se pun intr-un castron orezul, apoi se adauga ceapa cu ciupercile si restul ingredientelor (condimentele, sarea si piperul).

Putem opari un pic foile de varza sa fiarba mai repede. Se impacheteaza umplutura, se acopera cu apa si 2 linguri de bulion, se lasa pe aragaz sa clocoteasca, apoi la cuptor pana e varza moale.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa