Sarmale de Post cu Ciuperci (II)

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10-15 foi de varza dulce sau murata
  • - o cana de orez fiert
  • - 05 kg ciuperci tocate marunt
  • - un sfert de ceapa tocata marunt
  • - 3 linguri de bulion
  • - o lingura condimente de sarmale
  • - sare, piper

Mod de preparare

Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei dupa care se adauga o lingura de bulion. Se pun intr-un castron orezul, apoi se adauga ceapa cu ciupercile si restul ingredientelor (condimentele, sarea si piperul).

Putem opari un pic foile de varza sa fiarba mai repede. Se impacheteaza umplutura, se acopera cu apa si 2 linguri de bulion, se lasa pe aragaz sa clocoteasca, apoi la cuptor pana e varza moale.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)