Legume la cuptor (de post)

Postat pe: 20-02-2009
(2)

Ingrediente

3-4 cartofi potriviti
2 morcovi
cateva bucatele brocoli
1 telina mica
1 catel de usturoi
1 cutie de porumb
1 sfecla rosie
rozmarin proaspat
oregano uscat
ulei de masline
sare si piper

Mod de preparare

Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, catei de usturoi necuratati si zobiti, condimentam cu sare si piper din belsug. Turnam o cescuta de apa si alte doua linguri de ulei de masline.
Incercam sfecla din cuptor, aceasta este gata cand devine moale la apasare. Scoatem sfecla, o lasam sa se raceasca si introducem la cuptor legumele timp de 30 de minute.
Curatam apoi sfecla si o taiem bucatele mici, pe care le amestecam cu porumb. Condimentam cu sare si piper. Unele persoane fierb sfecla, insa eu consider ca este mai gustoasa cand este pregatita la cuptor.
Servim legumele alaturi de salata de sfecla si porumb. Este un preparat colorat si gustos pentru cei care prefera legumele. Pofta buna va urez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Legume la cuptor (de post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  22.02.2009 19:50:42

Minunata reteta !Felicitari!

clumsy
•  22.02.2009 01:57:13

porumbul colorat ii da un aspect aparte

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Legume la cuptor (de post)