Hribi cu cartofi risolé

Complexitate
redusa
Hribi cu cartofi risolé

Ingrediente

  • - hribi
  • - cartofi speciali pt prajit
  • - patrunjel, usturoi, sare si piper

Mod de preparare

Se taie hribii in lamele si se pun intr-o tigaie la prajit, pana ce se evapora apa din ei. Cartofii se taie patratele si se pun intr-o alta tigaie la prajit. (la noi cartofii prajiti cubulete se cheama risolé).

Cand se prajesc amandoua ingredientele, se pun ciupercile peste cartofi, se amesteca bine, se mai lasa 2-3 minute impreuna, se adauga patrunjelul tocat, usturoiul tocat si el, sare si piper!!
Rapid si foarte bun!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa