Ingrediente

2 bucati mari fenel
unt ( cat doua nuci mai mari)
300-350 ml lapte
1 lingura faina
sare
parmezan ras (cascaval ,etc)

Mod de preparare

Se fierbe fenelul in apa cu sare, nu foarte mult ,sa nu fie prea flescait. Intre timp preparam sosul besamel.

Topim untul, punem putina sare si apoi o lingura cu faina, amestecam energic cu telul si imediat adaugam laptele, putin cate putin, amestecand incontinu energic, pana cand am incorporat tot laptele. Lasam pe foc mic sa fiarba ,amestecand din cand in cand.

Cand s-a ingrosat ,dam deoparte, punem sare daca este nevoie. Punem fenelul fiert si taiat intr-o forma care o vom da la cuptor ,deasupra turnam sosul besamel , presaram cu parmezan ras si dam la cuptor circa 15 minute,la sfarsit punem 10 minute sub grill.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fenel gratinat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elysium
•  17.11.2015 14:42:42

Bani pe net rapid! Sistemul care iti garanteaza rezultate a fost lansat! Vrei sa castigi bani pe net rapid? Incepe acum sa folosesti cel mai revolutionar program de lucru la domiciliu! Castiga bani pe net rapid! Simplu, eficient si fara obligatii! Numai dupa ce te hotarasti cu maxima seriozitate, cere mai multe detalii la adresa de email: laura.paraschiv@gmail.com

me_elena
•  25.02.2010 00:22:15

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fenel gratinat