Ingrediente

4-5 cartofi
200 g kaizer
2 cepe mari
1 ardei gras rosu
2 linguri ulei
1 legatura marar
2 lingurite Delikat (cine doreste - eu am sarit peste faza asta)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala cartofii, se fierb in coaja, dupa racire se decojesc si se taie cuburete. Eu am fiert gata taiati in apa cu sare, dar am avut grija sa ii fierb doar pe trei sferturi, altfel se zdrobesc cand se amesteca cu celelalte ingrediente.

Ceapa si ardeiul se curata, se taie cubulete respectiv solzisori (ceapa). Se pun intr-o cratita si se prajesc in ulei.

Dupa vreo 3-4 minute se adauga kaizerul taiat si el bucatele, se prajeste. Se ia de pe foc si se amesteca cu cartofii gata fierti. Se presara marar proaspat sau uscat peste ei se se serveste alaturi de o salata de ardei copti sau castraveti murati si un pahar cu palinca din aia buuuuna de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Taranesti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  10.05.2011 22:30:16

palinca o aducem si noi din Romania...marfa de contrabanda( ha, ha, ha)....ii duceam si noi dorul daca nu aveam posibilitatea asta....mersi de compliment la reteta

liviuconstantin
•  10.05.2011 22:02:22

super buna !!!!!! pacat ca aici in Olanda nu am avut palinca !!!!of viata mea !!!! da reteta e super!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Taranesti