Inca se mai gasesc pe piata cartofi noi, asa ca putem profita sa ne delectam papilele gustative cu un buchet de arome...
Cartofii se spala foarte bine si se curata cu ajutorul unui burete de vase nou. Nu este neaparat nevoie sa curatam coaja in intregime. Pe cei mai marisori ii taiem in doua sau in patru.
Intr-o tava punem uleiul, adaugam cartofii, pe care-i presaram, dupa gust cu sare, piper, rozmarin si boia. Imprietenim cartofii cu condimentele.
Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade, pentru aproximativ o ora sau pana ce cartofiorii sunt aurii.
Cand sunt gata, presaram peste ei o legatura de marar tocat
marunt.
o nebunie, serviti cu un sos de usturoi sau cu salata verde!!!
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii