Inca se mai gasesc pe piata cartofi noi, asa ca putem profita sa ne delectam papilele gustative cu un buchet de arome...
Cartofii se spala foarte bine si se curata cu ajutorul unui burete de vase nou. Nu este neaparat nevoie sa curatam coaja in intregime. Pe cei mai marisori ii taiem in doua sau in patru.
Intr-o tava punem uleiul, adaugam cartofii, pe care-i presaram, dupa gust cu sare, piper, rozmarin si boia. Imprietenim cartofii cu condimentele.
Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade, pentru aproximativ o ora sau pana ce cartofiorii sunt aurii.
Cand sunt gata, presaram peste ei o legatura de marar tocat
marunt.
o nebunie, serviti cu un sos de usturoi sau cu salata verde!!!
Sa aveti pofta!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii