Cartofi cu Varza la Cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu Varza la Cuptor

Ingrediente

  • o varza acra de marime medie
  • 5 cartofi medii
  • 50 ml vin alb
  • ulei
  • 200 g kaizer
  • cimbru
  • suc de rosii
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb timp de 10-15 minute. Separat se taie varza si kaizerul felii.

Se face un sos din sucul de rosii in care punem cimbru piper si putin delikat deoarece e varza acra.

Cartofii se taie felii in patru ... se unge o tava cu ulei se seaza cartofii, apoi se acopera cu varza si deasupra se pun feliile de kaizer.

Se toarna sosul in tava apoi si vinul si se baga la cuptor, tava fiind acoperita cu folie de aluminiu ... se tine cca 35-45 min in cuptor.

Aproape de sfarsitul prepararii se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa