Se taie varza fidea, ceapa se taie marunt si se caleste pe uleiul incins. Se pune 1 lingura de boia dulce si peste se pune varza taiata si lasam sa se prajeasca impreuna pana varza se inmoaie.
Punem peste varza, orezul spalat, 200 ml bulion, chimenul, cimbrul, sarea si piperul si adaugam circa 200 ml apa. Se lasa la foc mic sa fiarba impreuna. Daca mai e necesar se mai poate adauga apa.
Vom obtine o varza deasa si gustoasa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii