Se curata si se spala spanacul. Se opareste spanacul in apa fierbinte si apoi se scurge. Separat se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul si cu uleiul de masline si se adauga spanacul stors, pelteul de rosii si 1 1/3 cupe apa si se fierbe pentru 1 minut.
Se adauga orezul spalat si apa pentru orez ( 5 1/3 ) si se lasa sa fiarba orezul pana scade. Se adauga sare, piper si coriandru dupa gust si se serveste cu patrunjel si marar proaspat.
Se pot adauga si 2 linguri de parmezan ras cat este calda mancarea si daca nu tinem post.
Pofta buna !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii