Spălați și curățați prazul, indepartandând frunzele exterioare.
Se taie în inele partea alba si se taie marunt partea verde.
Se topește untul 30g intr-o tigaie și căliți prazul la foc moderat.
Adăugați vinul, se lasa sa se evapore un pic, apoi se adaugă lichidul de la supa de legume pentru a acoperi orezul.
Continuati fierberea la foc moderat, amestecand din cand in cand și adăugati supa când aveti nevoie (daca lipseste lichidul).
Gatiti timp de aproximativ 15-20 de minute. Risotto trebuie sa fie cremos, dar boabele de orez ar trebui să fie nici foarte moi nici dure. Respectati timpul de coacere scris pe pachet.
Se amestecă în restul de unt și brânza parmezan potrviti cu sare, piper și nucșoară.
Se decoreaza cu frunze mici de salvie si se serveste imediat.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii