Spălați și curățați prazul, indepartandând frunzele exterioare.
Se taie în inele partea alba si se taie marunt partea verde.
Se topește untul 30g intr-o tigaie și căliți prazul la foc moderat.
Adăugați vinul, se lasa sa se evapore un pic, apoi se adaugă lichidul de la supa de legume pentru a acoperi orezul.
Continuati fierberea la foc moderat, amestecand din cand in cand și adăugati supa când aveti nevoie (daca lipseste lichidul).
Gatiti timp de aproximativ 15-20 de minute. Risotto trebuie sa fie cremos, dar boabele de orez ar trebui să fie nici foarte moi nici dure. Respectati timpul de coacere scris pe pachet.
Se amestecă în restul de unt și brânza parmezan potrviti cu sare, piper și nucșoară.
Se decoreaza cu frunze mici de salvie si se serveste imediat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii