Se face un risotto clasic (orezul se caleste in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt - eu nu pun, dar asta nu inseamna ca nu trebuie pusa apoi se toarna supa de legume care fierbe incetisor pe un alt ochi de la aragaz)
Cind risotto a fost gata am stins focul si am adaugat Gorgonzola... apoi cind am servit in farfurie am ornat cu felii de para (cui ii place poate chiar sa caramelizeze usor feliile de para... asta insa era de felul ei mai dulce... deci daca folositi pere mai tari si mai putin dulci si mai ales vreti sa faceti impresie artistica in farfurie si nu neaparat ca invitatii sa manince para merge caramelizata si adaugati in risotto cubulete mici de para fierte odata cu orezul care sa dea gustul).
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDelicii de Paste
Desert eclere cu crema de vanilie si mascarponeAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii