Conopida se curata de frunze, se rupe buchetele si se fierbe in apa cu sare. Nu trebuie fiarta excesiv, pentru a nu se sfarama cand o adaugam in mancare.
Intre timp, curatam si spalam celelalte legume, oparim rosiile si le decojim(daca folosim proaspete).
Ceapa, taiata marunt se caleste in cateva linguri cu ulei pana devine translucida, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovii dati pe razatoarea mare.
Adaugam cimbrul si mai lasam legumele la calit cateva minute, apoi turnam putina apa si fierbem cateva clocote, Punem si conopida, rosiile proaspete sau din conserva, apa cat sa acopere buchetelele si potrivim de sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc mic, iar la final adaugam usturoiul maruntit si presaram mararul tocat marunt.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii