Mancare de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci champinion
  • o legatura de usturoi verde
  • o legatura ceapa verde
  • marar
  • 3 linguri pasta de rosii
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile si le spalam foarte bine. Le tocam si le punem la calit codimentate dupa gust. Cand a scazut zeama ce o lasa adaugam pasta de rosii si mai lasa un minut la foc potrivit.

Adaugam ceapa si usturoiul tocate fin si mai lasam sa se inabuse un minut.

Dupa ce stingem focul adaugam mararul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc