Se curata cartofii, se spala, se taie pe jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.
Se lasa cartofii pe foc pana vor fi fierti pe jumatate.
Se scot cartofii, se lasa la scurs si se scobesc in mijloc sub forma unor cosulete.
Curatam usturoiul , il tocam marunt, il calim in putin ulei de masline, apoi adaugam rosiile in bullion tocate marunt. O parte din sosul rezultat il punem in tava in care vom coace cosuletele.
Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Taiem marunt ciupercutele si le calim alaturi de ceapa.
Adaugam restul de sos de rosii peste ciuperci si asezonam cu sare, piper si boia dulce dupa gust si amestecam bine.
Umplem cosuletele de cartofi cu compozitia rezultata si le asezam in tava .
Se coc cosuletele in cuptorul preincalzit timp de 30 de min la 180” .
La final le servim calde presarate cu patrunjel verde.
Pofta buna !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii