Cosulete de cartofi umplute cu ciupercute

Portii
4
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Cosulete de cartofi umplute cu ciupercute

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 300 gr ciupercute
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 250 gr rosii in bullion
  • Sare, piper, boia dulce
  • Cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie pe jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.
Se lasa cartofii pe foc pana vor fi fierti pe jumatate.
Se scot cartofii, se lasa la scurs si se scobesc in mijloc sub forma unor cosulete.
Curatam usturoiul , il tocam marunt, il calim in putin ulei de masline, apoi adaugam rosiile in bullion tocate marunt. O parte din sosul rezultat il punem in tava in care vom coace cosuletele.
Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Taiem marunt ciupercutele si le calim alaturi de ceapa.
Adaugam restul de sos de rosii peste ciuperci si asezonam cu sare, piper si boia dulce dupa gust si amestecam bine.
Umplem cosuletele de cartofi cu compozitia rezultata si le asezam in tava .
Se coc cosuletele in cuptorul preincalzit timp de 30 de min la 180” .
La final le servim calde presarate cu patrunjel verde.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia