Se curata cartofii, se spala, se taie pe jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.
Se lasa cartofii pe foc pana vor fi fierti pe jumatate.
Se scot cartofii, se lasa la scurs si se scobesc in mijloc sub forma unor cosulete.
Curatam usturoiul , il tocam marunt, il calim in putin ulei de masline, apoi adaugam rosiile in bullion tocate marunt. O parte din sosul rezultat il punem in tava in care vom coace cosuletele.
Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Taiem marunt ciupercutele si le calim alaturi de ceapa.
Adaugam restul de sos de rosii peste ciuperci si asezonam cu sare, piper si boia dulce dupa gust si amestecam bine.
Umplem cosuletele de cartofi cu compozitia rezultata si le asezam in tava .
Se coc cosuletele in cuptorul preincalzit timp de 30 de min la 180” .
La final le servim calde presarate cu patrunjel verde.
Pofta buna !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii