Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.
Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.
Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.
La final se adauga leustean tocat marunt.
Pofta buna !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii