Fierbem cartofii, ii maruntim si ii amestecam cu usturoiul zdrobit.
Adaugam alternativ uleiul si otetul amestecand energic cartofii.
Daca amestecul e prea gros se poate adauga apa, la sfarsit amestecul trebuie sa fie cremos. Eu nu adaug apa. Ma feresc si de robot, la sfarsit bag putin robotul la treapta cea mai mica.
Saram si piperam dupa gust.
Se serveste numai ca garnitura la peste, cel mai bine merge cu pestele pane.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii