Piure de Cartofi cu Ceapa Calita si Verdeturi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

400 g cartofi
3 linguri smantana
1 lingura unt
1 lingura ulei
1 ceasca de cafea cu lapte
1 ceapa mare
1 legatura patrunjel
sare
piper
cateva masline negre, fara samburi, feliate (optional)

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i la fiert in apa clocotita cu sare.

Intre timp, caliti in putin ulei, ceapa tocata marunt.

Cartofii facuti, scurgeti-i si pasati-i bine.

Adaugati untul, laptele cald, smantana si omogenizati foarte bine.

Amestecati in piure ceapa calita, verdeata, tocata marunt si omogenizati.

Daca adaugati si cateva masline negre, feliate, veti obtine un gust rafinat si un aspect placut al piureului.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piure de Cartofi cu Ceapa Calita si Verdeturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

me_elena
•  24.02.2010 23:30:42

arata destul de bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piure de Cartofi cu Ceapa Calita si Verdeturi