morcovii rasi se calesc impreuna cu orezul in ulei sau unt si un praf de sae, se adauga supa incet incet si de cite ori scade lichidul ... se fierbe cca 17 min acum depinde dfe orez si inghite cca 450 ml supa dar iar depinde de orez ....
cind orezul e aproape fiert se taie cel de-al treilea morvcove in bastonase si se prajeste in tigaia cu sau fara ulei ... poate fii doar gratinat ... se sareaza ...
orezul cind e gata fiert se "da deoparte" de pe foc si se adauga brinza .. se amesteca bine sa se incorporeze ...
se orneaza cu bastonasele prajite de morcove ...
Daca va doriti o prajitura mai racoroasa, delicioasa si cu mare succes la musafiri cu siguranta aceasta este. Aroma de menta...
Prajituri cu menta, crema de vanilie si capsuniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii