Se fierb cartofii, se lasa la racit - apoi sunt taiati in cubulete;separat intr-un vas de ena-se unge cu ulei fundul vasului, se pun cartofii,untul, se presara delikat, se adauga carnatii taiati feliute micute pe rotund si ciupercile.
Se lasa la cuptor timp de 15 min la foc potrivit, se scot pentru a adauga branza rasa, se amesteca, si deasupra se adauga cascavalul; timp de apx inca 10min.
Se serveste cat este inca calda, fie cu gratar, sau chiar si singura.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii