Cartofii se fierb in coaja.Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se lasa sa fiarba.
Separat se curata cartofii si se dau pe razatoarea mare. Dupa ce a fiert ceapa se pun cartofii rasi , delikat si piper dupa gust. Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe aragaz.
Se unge un vas rezistent la caldura cu ulei se toarna aceasta compozitie si se pune cascavalul ras deasupra.
Se da la cuptor pentru gratinare vreo 10 minute.
Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.
Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNi s-a facut dor de fructele de mare! Am reeditat o reteta mai veche, am adaugat si scoici de data asta si am combinat cu...
Scoici si creveti SaganakiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii