Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.
Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.
Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.
Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.
Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.
Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.
Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii