Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.
Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.
Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.
Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.
Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.
Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.
Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Retete de vara Am pregatit un chec umed, dulce-acrisor si cu muuulta zmeura.
Desert chec cu zmeuraReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii