Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Postat pe: 28-02-2011
(4)

Ingrediente

1 kg cartofi, potriviti ca marime
4 linguri pesmet
1 lingurita sare
2 maini cu cascaval ras
ulei de masline

Mod de preparare

Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.

Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.

Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.

Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.

Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.

Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.

Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  10.04.2012 08:30:57

Aura21, astept parerea ta.

aura21
•  09.04.2012 18:18:44

am sa incerc si eu

lucia_bp
•  20.03.2011 07:56:47

Sa inteleg ca i-ai facut si au fost pe gustul vostru ?

dumiany
•  18.03.2011 20:20:18

foarte buni!!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval