Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Complexitate
redusa
Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Ingrediente

  • -1 kg cartofi, potriviti ca marime
  • -4 linguri pesmet
  • -1 lingurita sare
  • -2 maini cu cascaval ras
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.

Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.

Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.

Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.

Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.

Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.

Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc