Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Postat pe: 28-02-2011
(4)

Ingrediente

1 kg cartofi, potriviti ca marime
4 linguri pesmet
1 lingurita sare
2 maini cu cascaval ras
ulei de masline

Mod de preparare

Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.

Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.

Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.

Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.

Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.

Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.

Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  10.04.2012 08:30:57

Aura21, astept parerea ta.

aura21
•  09.04.2012 18:18:44

am sa incerc si eu

lucia_bp
•  20.03.2011 07:56:47

Sa inteleg ca i-ai facut si au fost pe gustul vostru ?

dumiany
•  18.03.2011 20:20:18

foarte buni!!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval