Se fac budincile dupa indicatiile de pe pachet. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Intr-o tava se pun un strat de biscuiti inmuiati in sirop, se pune deasupra budinca de capsuni, se pun capsuni si kiwi feliute, se pune al doilea strat de biscuiti, se pune iar budinca.
Se adauga banana taiata felii, inca un strat de biscuiti, se acopera cu budinca de frisca si se pun feliute de kiwi, si se acopera din nou cu un strat de biscuiti. Se face crema de ciocolata dupa indicatiile de pe pachet si se pune peste ultimul strat de biscuiti. Se orneaza cu capsuni si cu kiwi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii