Cuptorul se incalzeste la 130 grade. Albusurile, zaharul si zeama de lamiie se bat in baie de abur, foarte tare, pina se topeste zaharul iar bezeaua tevine sticloasa si densa. Se adauga migdalele si cacaua, se amesteca incet cu grija.
Bezeaua se pune intr-o forma rotunda tapetata cu hirtie. Se coace 1 ora la foc mic. Cind s-a racit se pune frisca amestecata cu iaurtul, pe deasupra si se adauga si fructele de padure, capsuni, mure, zmeura. Fructele se pudreaza un pic cu zahar pudra.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataAm luat aceasta reteta de pe un site din Italia si am modificat-o putin. Sper sa va placa, mai ales daca sunteti mari...
Fusilli cu ton si rosiiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii