Cuptorul se incalzeste la 130 grade. Albusurile, zaharul si zeama de lamiie se bat in baie de abur, foarte tare, pina se topeste zaharul iar bezeaua tevine sticloasa si densa. Se adauga migdalele si cacaua, se amesteca incet cu grija.
Bezeaua se pune intr-o forma rotunda tapetata cu hirtie. Se coace 1 ora la foc mic. Cind s-a racit se pune frisca amestecata cu iaurtul, pe deasupra si se adauga si fructele de padure, capsuni, mure, zmeura. Fructele se pudreaza un pic cu zahar pudra.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii