Tort Pavlova

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 albusuri
  • 420 g zahar
  • zeama de la o lamiie
  • 2 linguri cacao
  • 50 g fulgi de migdale
  • 400 ml smintina lichida dulce
  • 400 g iaurt grecesc
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 kg fructe de padure

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 130 grade. Albusurile, zaharul si zeama de lamiie se bat in baie de abur, foarte tare, pina se topeste zaharul iar bezeaua tevine sticloasa si densa. Se adauga migdalele si cacaua, se amesteca incet cu grija.

Bezeaua se pune intr-o forma rotunda tapetata cu hirtie. Se coace 1 ora la foc mic. Cind s-a racit se pune frisca amestecata cu iaurtul, pe deasupra si se adauga si fructele de padure, capsuni, mure, zmeura. Fructele se pudreaza un pic cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
2
Sosuri

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
3
Mancaruri cu carne

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
Lasagne
4
Paste

Lasagne

Lasagne
Parteneri
Sarmale surpriza
Bucataras.RO

Sarmale surpriza

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Sarmale surpriza
Prajitura Tosca
Culinar.RO

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Chec cu afine si merisoare
Gustos.RO

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare