Am ales o vaianta simpla a celebrei Tiramisu reţetă originală
Se pune la fiert 1 l de apa, se face o cafea cu cele 5 linguri de cafea, iar zahar se pune dupa gust. Cafeaua se lasa la racit. Albusurile se bat spuma cu putina sare si zaharul pudra. Se amesteca bine pana compozitia devine de consistenta unei bezele, dupa care se amesteca cu branza Mascarpone si frisca batuta.
Piscoturile se inmoaie in cafea si se intind pe un platou dreptunghiular, dupa primul strat de piscoturi se pune un strat de crema, iar un strat de piscoturi si ultimul strat de crema. La sfarsit peste prajitura se cerne cacao printr-o sita.
Ideal este ca prajitura sa stea la frigider o zi.
Din aceasta compozitie mie mi-a mai iesit o prajitura mica.
Pofta buna! ! !
Am avut musafiri si aveam acest puiut maricel care a iesit tare bun!
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherryPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii