Cred că acesta este cel mai simplu desert pe care l-am făcut până acum, este gata în doar 10 minute. Am început prin a spăla și curăța căpșunile, le-am adăugat într-un bol și le-am făcut piure, folosind un blender de mână. Apoi am adăugat mierea, pudra de cardamom, vanilia, și nucșoara și am mixat. Dacă preferați mai dulce, mai puteți adăuga miere, sau puteți folosi zahăr.
Apoi am adăugat smântâna lichidă și am mixat din nou, până a căpătat textura cremoasă.
Cel mai bine este să o consumați rece, este foarte racoroasă.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii