Rulada de biscuiti

Portii
10
Timp pregatire
180 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de biscuiti

Ingrediente

  • 1 foaie de napolitana
  • 400 g biscuiti
  • 100 g nuca macinata
  • 100 g alune
  • 50 g stafide
  • esenta de rom
  • 250 ml lapte
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • Crema de cocos
  • 150 g nuca de cocos
  • 300 ml lapte condesat

Mod de preparare

Nuca de cocos o amestecam cu laptele condensat, pana ce se omogenizeaza.

Intr-o cratita, adaugam zaharul si il punem pe foc sa se caramelizeze, adaugam untul taiat bucati si treptat, laptele.

Amestecam continuu pana ce se topeste untul.

Intr-un bol, adaugam biscuitii macinati (eu am rupt 1/2 din ei), nuca macinata, alunele, stafidele hidratate, cacaua. Amestecam, dupa care adaugam laptele caldut.

Pe masa, asezam un prosop putin umed, o foaie de napolitana, amestecul de biscuiti il intindem si deasupra nuca de cocos, rulam cu ajutorul prosopului.

Invelim in folie alimentara si dam la rece peste noapte. Servim rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Parteneri
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere